torsdag, februar 04, 2010

Så står man fast.

Jeg besøgte ældste, da hun boede i Sisimiut i Grønland i 2005-06, og der var sommetider nogle timer  med tøvejr og kort tid efter bragede frostvejr. Det var omkring jul og nytår. Vejene var rigtig glatte, og jeg blev udstyret med nogle sjove beslag til at sætte under støvlerne.
Jeg har haft glemt alt om dem, men har nu opdaget, at de er effektive at gå med i det vejr, vi har for tiden.

9 kommentarer:

  1. De ser virkelig geniale ud - sådan nogle må jeg have, hvis det bliver vinter her igen engang :-)

    Jeg hører ellers altid rådet om gamle sokker - men det ser jo ikke så smart ud i gadebilledet!

    SvarSlet
  2. Sådan et par dimser er en smart opfindelse, dem kunne jeg godt have brugt i eftermiddags på min gåtur. folk er ikke flinke til at rydde fortove, og gågaden er både glat og smattet.
    I dag har da vejret mildt, så min gåtur blev længere end i de kolde dage. Jeg kom sådan til at tænke på dig, da jeg så skulpturen på gågaden af Keld Moseholm Jørgensen.

    En god aften til dig

    SvarSlet
  3. Hvor er det en god opfindelse, sjovt nok at de ikke sælges overalt i disse dage.
    Jeg så lige, at du havde været i biografen og se Meryl Streep, forhåbentlig var denne film lige så god som alle andre hun har medvirket i, hun kan noget helt fantastisk den pige.
    Jeg havde hørt fra min datter som bor længere nordpå end du, at I var ved at drukne i sne og nu kan jeg se på dine billeder hvor meget I har måttet sloges med.
    En god dag til dig, Betty.

    SvarSlet
  4. Ih hvor smart - det kan altså godt være farligt at gå ud i sådan noget vård så det må være skønt at føle sig "sikker". Dem havde du ikke troet du fik brug for ;-) KNUS og god weekend

    SvarSlet
  5. Nille, hvis.....det bliver vinter hos dig igen, så ville de give dig en mere sikker gang på isen. Du skulle nødig falde igen.


    Minna, man kan godt sende en lidt ærgerlig tanke til dem, der ikke rydder fortovet foran deres hus. Det er en forpligtelse for en husejer at sørge for, at vi kan gå nogenlunde sikkert. Tak for tanken i forbindelse med Keld Moseholms skulpturer. Der er noget humor over de små tykke figurer.


    Annette, jeg har ikke set dem til salg nogen steder. Mon ikke de findes i sportsforretninger?
    Den nye Meryl Streep film er en romantisk komedie og den appellerer nok mest til kvinder. Hun er skøn også i den rolle.

    Tina, nej jeg havde nok ikke lige regnet med at tage dem i brug her.
    God weekend til dig dernede i varmen og god fornøjelse med de danske piger og filmen.

    SvarSlet
  6. De er da helt vildt smarte!!! Underligt at de ikke sælger dem i alle butikker for tiden! Det ser også ud til at de er nemme at tage af og på! Total smart!

    SvarSlet
  7. Smart!
    Jeg kan godt forstå, at Nille også synes det - Du må simpelthen skaffe hende sådan et par antiskriddimser, Betty - vi kan ikke have, at det går så galt for hende igen :-)

    Meryl Streep er en af de bedste skuespillere, der nogensinde har været, så jeg forstår godt, at du bare må se hende.

    SvarSlet
  8. Jens, sjovt nok så er de ikke fremme nogen steder.


    Ellen, ja sådan nogen må Nille have.
    Meryl Streep er bare super.

    SvarSlet
  9. Jeg var gift i syv år uden noget barn, på grund af dette begyndte min mand at optræde mærkeligt, kommer hjem for nylig og ikke tilbragte tid mere med mig, og han skiltes fra mig. Så jeg blev meget trist og tabt i livet, fordi min læge fortalte mig, at der ikke er nogen måde for mig at blive gravid på, hvilket virkelig gør livet elendigt for mig. indtil jeg stødte på en ven, der fortalte mig om DR AJAYI fra Internettet, hvordan han har hjulpet en masse kvinder med disse lignende problemer, som jeg går igennem, så jeg kontaktede ham på: drajayi1990@gmail.com og forklarede ham. han fortalte mig, hvad jeg skulle give, før han kunne kaste en genforening for at bringe min mand tilbage, hvilket jeg gjorde, og han sendte en kraftig bøn, som jeg havde at sige midt på natten, mens han kastede kærlighedsfortryllelsen. Det var et mirakel, 48 timer senere kom min eneste mand tilbage til mig og undskyldte alt, hvad han har gjort, og fortalte mig, at han er fuldt klar til at støtte mig i alt, hvad jeg vil. Jeg ringer hurtigt til DR AJAYI og fortalte ham, hvad der foregik i det øjeblik, og han forberedte og sendte mig også en urtemedicin, som han sagde, at den vil kurere alle uønskede sygdomme eller infektioner, der har forhindret mig i at blive gravid, og instruerede mig om, hvordan jeg skulle bruge det før mødet med min mand. Se efter at have brugt denne indfødte urter og rod, nogle uger senere begyndte jeg at føle graviditetstegn overalt over mig, virkelig var jeg gravid, jeg fødte lige en baby dreng den 1. i denne måned. Jeg lover at fortælle hele verden om DR AJAYI for at have reddet mit forhold og for også at give mig børn, kan jeg stolt kalde mit eget i dag. For enhver kvinde, der synes det er umuligt, her er en mulighed for dig at smile og bringe lykke til din familie venligst kontakt DR AJAYI via e-mail på: drajayi1990@gmail.com eller nå hans WhatsApp ELLER Viber-nummer: +2347084887094 Han er faktisk en Gud sendt for at bringe mistede elskere tilbage og bringe dig lykke.

    SvarSlet